7 redenen waarom je best kiest voor op maat gemaakte kasten

 

 

Dat maatwerk een meerwaarde biedt voor je interieur, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Het is meestal iets duurder, maar is dat de investering ook waard? We geven je 7 redenen waarom op maat gemaakte kasten bijdragen aan jouw interieur.

op-maat-gemaakte-kasten-1
1. Maatwerk is uniek

Kies je voor op maat gemaakte kasten, dan zijn die volledig afgestemd op jouw wensen, ruimte en interieur. Daarom is elk project uniek. Je gaat dus voor een interieur dat authentiek is en karakter heeft. Je kan er een eigen persoonlijke toets aan geven, want jij kiest. Zowel in de keuze van indeling als materialen ben je volledig vrij.

2. Alles uit je ruimte halen

Met op maat gemaakte kasten creëer je ruimte, omdat elke cm benut is. Er is niet langer sprake van verloren hoekjes of kantjes. Dankzij maatwerk geniet je optimaal van elke ruimte. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kunnen we zelfs multifunctionele meubels ontwerpen op maat van jouw woning. Verschillende functies combineren in één meubel op maat.

3. Ontworpen voor jouw gebruiksgemak

Op maat gemaakte kasten zijn mooie blikvangers in je interieur, maar ze zijn vooral erg praktisch. We ontwerpen je meubel volledig op maat van jouw wensen en dagelijkse gewoontes. Functionele ruimte om op te bergen, moeilijk te bereiken hoeken of scheve muren, maatwerk is de oplossing!

4. Harmonie in je interieur

Kies je voor maatwerk, dan kan je zelf kiezen uit tal van materialen, kleuren en afwerkingen. Je kan je meubels dus perfect op elkaar afstemmen. Zo wordt alles één mooi geheel, en geef je echt meerwaarde aan je woning.

op-maat-gemaakte-kasten-3
op-maat-gemaakte-kasten-5
5. Vertrouw op experts

Heb jij zelf weinig of geen inzicht in de mogelijkheden van jouw ruimtes? Doe dan een beroep op de expertise van onze ervaren interieurarchitecten. Zij ontwerpen mooie en creatieve oplossingen. Het is onze passie om jouw interieurdroom waar te maken.

6. Een slimme investering

Zoals we al zeiden, zijn maatkasten meestal iets duurder. Maar op maat gemaakte kasten zijn een slimme investering op lange termijn. Bij Eronda Woonmode ben je zeker van de allerbeste kwaliteit en een hoogwaardige afwerking. Daarnaast bieden maatkasten ongetwijfeld een directe meerwaarde voor jouw woning bij eventuele verkoop.

7. Vrije keuze

Aangezien je kasten volledig op maat worden gemaakt in ons eigen atelier, heb je vrije keuze uit allerlei kleuren, maten, vormen en materialen. Kies je een kast met gesloten deuren, schuifdeuren, draaideuren of gewoon open? Heb je veel opbergruimte nodig of verkies je enkele decoratieve elementen? Alles kan!

Ga jij voor op maat gemaakte kasten?

Overtuigd van de vele voordelen van maatkasten? Of ben je helemaal weg van onze ontwerpen? Neem contact op of maak een afspraak met een van onze interieurarchitecten. Wij maken hét meubel op maat van jouw dromen!

op-maat-gemaakte-kasten

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een meubel op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

Blog_footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader