20181219-Eronda-016
rode-lijn

Meubels op maat voor jouw living

Ben je op zoek naar woonkamer meubels die helemaal voldoen aan jouw wensen? Die compleet passen bij de inrichting van je woning? Laat ze dan volledig op maat maken door Eronda Woonmode. Je hebt bij ons de keuze uit allerlei soorten materialen en afwerkingen. Samen met jou gaan we aan de slag om de woonkamer van jouw dromen te realiseren.

Tv-meubels, wandkasten & boekenkasten

Heel gewild voor de woonkamer zijn tv-meubels en boekenkasten op maat. Die ontwerpen we zo dat ze een volledige muur benutten en op die manier helemaal opgaan in de stijl van het interieur.

Uiteraard kan je ook nog andere opbergelementen toevoegen. Onze kasten, salonmeubels, boekenkasten op maat en andere opbergmeubels worden aangepast aan jouw wensen en zijn daardoor perfect afgestemd op jouw opbergnoden.

DSCF6110
rode-lijn-up
20201009-Eronda-Rombaut-0011

Woonkamer meubels zijn niet alleen mooie blikvangers, ze zijn vooral ook erg praktisch. Je kast wordt ontworpen op maat van je dagelijkse gewoontes, zodat je al jouw spullen gemakkelijk kan opbergen. Onze binnenhuisarchitecten houden rekening met al je wensen.

Moons-3
rode-lijn

Bepaal zelf kleur, materiaal en vorm

Heb je inspiratie opgedaan op Pinterest of een andere website? Wij vertalen deze graag naar een ontwerp dat bij je past. Je kan kiezen uit een grote variatie aan kleuren, materialen, vormen en afwerkingen. Voor ieder wat wils. Integreer met een stijlvol tv-meubel je tv in je interieur of maak van je mooiste familiefoto’s en je leukste souvenirs echte eyecatchers. Kortom, kies de indeling die het best bij je past.

Laat je inspireren

Onze realisaties >>
Onze blog >>

rode-lijn-up
living
ErondaWoonmode_Ebook_Mock-up_Transparant
Realisaties-header

Download ons Inspiratieboek

Laat je verrassen door ons inspiratieboek! Blader door realisaties, interieurinspiratie en tips van onze interieurarchitecten.

Woonkamer meubels op jouw maat

Je kan bij ons niet alleen terecht voor kasten, maar ook voor de passende zetels voor jouw woonkamer. Laat je inspireren door onze collecties of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze binnenhuisarchitecten. Wij geven je graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen desgewenst ook advies geven over de totaalinrichting van je woonkamer. Neem contact met ons op en wij maken graag de nodige tijd voor je vrij.

Abeel-maatwerk

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader