20190425-Eronda-Woonmode-Abeel-057
rode-lijn

Badkamermeubels op maat

Ben je op zoek naar een meubel op maat voor je badkamer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan bij ons terecht voor een ruim aanbod standaard meubels, maar ook voor badkamermeubels op maat. Geef je badkamer een unieke look die perfect bij jouw levensstijl past.

Waarom badkamermeubels op maat?

In een badkamer is het van belang om de ruimte die je hebt optimaal te benutten. Het is bovendien niet altijd evident om meubels te vinden die perfect in de beschikbare ruimte passen. Welke smaak je ook hebt en welke stijl je ook verkiest, wij maken badkamermeubels op jouw maat.

Je kan kiezen uit verschillende modellen en kleuren. Samen maken we van jouw badkamer een ruimte waar genieten en ontspannen centraal staat.

DSCF3898
rode-lijn-up
Project-Peynsaert-Architecten-21

We integreren de maatkasten perfect in het geheel van jouw badkamer. Het maakt daarbij niet uit of die heel groot of net heel klein is. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en halen het maximum uit de beschikbare ruimte.

20181219-Eronda-158
rode-lijn

Ook als elke centimeter telt

Een probleempunt bij veel badkamers is het gebrek aan opbergruimte. Daarnaast moet een functionele badkamer door verschillende personen tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. Onze binnenhuisarchitecten zorgen voor een ontwerp dat hier aandacht aan besteedt. Ze luisteren naar jouw wensen en bekijken welke indeling het beste past in je badkamer. Ook wordt er nagegaan welke materialen het meest geschikt zijn in jouw situatie. Ze houden daarbij rekening met factoren als luchtvochtigheid en het al dan niet aanwezig zijn van ventilatie.

Laat je inspireren

Onze realisaties >>
Onze blog >>

rode-lijn-up
Realisaties_badkamer
ErondaWoonmode_Ebook_Mock-up_Transparant
Realisaties-header

Download ons Inspiratieboek

Laat je verrassen door ons inspiratieboek! Blader door realisaties, interieurinspiratie en tips van onze interieurarchitecten.

Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak met een van onze binnenhuisarchitecten.

Wij helpen je graag verder met professioneel en praktisch advies op jouw maat.

Badkamer_footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader