20220317-Eronda-Saufnay-Lennik-040
rode-lijn

Berging inrichten

Heeft jouw berging een make-over nodig? Wij helpen je graag je berging inrichten. Eronda Woonmode tovert jouw berging om tot de opbergruimte van je dromen. Dankzij ons veelzijdig maatwerk halen we het maximum uit elke beschikbare ruimte.

Zo halen wij het meeste uit jouw berging

Je berging inrichten is vaak een lastige taak. Er moet heel veel opgeborgen worden in een relatief kleine ruimte. Maar het is zeker mogelijk om je berging functioneel in te richten. Hoe spelen wij dat klaar?

Al meer dan 90 jaar zijn wij gespecialiseerd in maatwerk. Maatwerk is de perfecte oplossing om kleinere ruimtes optimaal in te vullen. In een kamer waar veel opbergruimte nodig is, kan je alle hoekjes en kantjes goed gebruiken. Wij meten je ruimte tot op de mm nauwkeurig op, en zorgen ervoor dat je geen ruimte verliest. Bovendien geeft maatwerk je enorm veel vrijheid op het vlak van afwerking en indeling.

20220317-Eronda-Saufnay-Lennik-066
rode-lijn-up
20190425-Eronda-Woonmode-Abeel-091
20220317-Eronda-Sven-Adam-Denderhoutem-013
rode-lijn

Creëer extra ruimte

Om alles praktisch te organiseren, zorgen we ervoor dat al jouw spullen een vast plekje krijgen. Daarbij maken we vaak gebruik van alle beschikbare ruimte, ook verticaal. Door je muren en wanden te gebruiken, win je aan opslagruimte. En zo helpen we jouw berging inrichten op een compacte en slimme manier.

Laat je inspireren

Onze realisaties >>
Onze blog >>

rode-lijn-up
Berging
ErondaWoonmode_Ebook_Mock-up_Transparant
Realisaties-header

Download ons Inspiratieboek

Laat je verrassen door ons inspiratieboek! Blader door realisaties, interieurinspiratie en tips van onze interieurarchitecten.

Meer informatie over je berging inrichten?

Droom jij van een goed georganiseerde berging? Neem gerust contact op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Wie weet worden jouw maatwerkdromen realiteit!

Op basis van jouw wensen maken wij graag een ontwerp op maat en stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Berging_footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader