Meer opbergruimte dankzij een kastenwand in de woonkamer

 

 

Als we iets in huis massaal nodig hebben, is het wel opbergruimte. Want je hebt altijd meer spullen dan je denkt, toch? Denk maar aan speelgoed, seizoensdecoratie, servies, boeken, etc. Om het overzichtelijk en opgeruimd te houden, zorg je best voor voldoende (verborgen) opbergruimte. En dat kan perfect met een kastenwand in de woonkamer.

kastenwand in de woonkamer
Op maat gemaakt

Een kastenwand in je woonkamer kan perfect op maat gemaakt worden. Je kiest dus zelf de afwerking, indeling en het materiaal van de kastenwand. Zo past die perfect bij de rest van je interieur en creëer je één mooi geheel. Dat zorgt niet alleen voor rust in je interieur, maar biedt later ook een meerwaarde bij eventuele verkoop.

Ga je voor een zwevende kast of wil je de hele muur bedekken? Integreer je een tv of bureau in de kastenwand? Heb je een bepaald model in gedachten of een heel Pinterest-bord vol inspiratie? Of heb je net geen idee waar je moet beginnen? Onze interieurarchitecten helpen je graag verder met een ontwerp op maat!

Haal alles uit de woonkamer

In de ruimte waar we het meeste tijd doorbrengen, vormen sfeervolle maatkasten echt een meerwaarde. Net omdat de kastenwand in je woonkamer op maat wordt gemaakt, kunnen we alles uit de beschikbare ruimte halen. Elke cm kan benut worden dankzij maatwerk, zodat de beschikbare oppervlakte optimaal gebruikt wordt. Dat levert je dus heel wat extra opbergruimte op! Omdat jij mee de indeling bepaalt, voldoet de kast 100% aan jouw opbergnoden.

kastenwand in de woonkamer
kastenwand-in-de-woonkamer-4
Ga jij voor een kastenwand in de woonkamer?

Een kastenwand in de woonkamer is dé oplossing voor jouw opbergproblemen! Kies jij ook voor een kastenwand op maat? Kom gerust langs of maak een afspraak met onze interieurarchitecten. We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn voor jouw woonkamer!

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een meubel op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

Blog_footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader