Kast met ingebouwde bureau

 

 

Heb je op kantoor nood aan een overzichtelijke werkruimte? Of ben je op zoek naar een plek waar je ongestoord kan thuiswerken? Voorzie dan meteen ook voldoende opbergruimte om werkgerei zoals je pc, printer, paperassen en mappen op te bergen. Kies voor een kast met ingebouwde bureau!

kast-met-ingemaakte-bureau-5
Een kast met ingebouwde bureau: de mogelijkheden 

Werken gaat nu eenmaal een pak vlotter in een functioneel kantoor. Ook een handige thuisbureau geeft je productiviteit een boost, zodat je met plezier administratie verwerkt, betalingen opvolgt en e-mails beantwoordt. Een kast met ingebouwde bureau zorgt ervoor dat dat werkelijkheid wordt.

Heb jij thuis een ruimte op overschot? Dan kan je die ruimte gewoon als thuiskantoor laten inrichten. Heb jij die luxe niet? Geen probleem! Dan maak je gewoon het beste van de ruimte die je wel hebt. Een functionele bureauruimte met veel plaats om spullen op te bergen, dat willen we allemaal. Maar wat zijn de mogelijkheden? Als je kiest voor een op maat gemaakte bureau, zijn de mogelijkheden quasi onbeperkt.

Je kan je thuiskantoor of professionele bureau helemaal naar jouw wensen laten inrichten. Belangrijk is om de juiste kleuren te kiezen. Kies kleuren die focus en rust opwekken, elementen die cruciaal zijn om efficiënt te kunnen werken.

Onze interieurarchitecten werken voor jou een ontwerp uit, zodat jouw werkruimte helemaal op jouw maat gemaakt is. Ook bedrijven kunnen op Eronda Woonmode rekenen om een kantoor of professionele ruimte volledig te laten inrichten met maatkasten.

Comfortabele accessoires

Om je (thuis)kantoor helemaal compleet te maken, zorg je best ook voor bijpassende stoelen of zetels. Comfort staat daarbij natuurlijk centraal. Een goede stoel en goede houding zijn van groot belang om nek- en rugklachten te voorkomen. Bovendien kan het merendeel van onze kantoormeubelen worden aangepast aan jouw smaak. Zo maak je van jouw kantoor echt jóúw kantoor!

kast-met-ingemaakte-bureau-4
Meer informatie? 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw situatie? Neem dan zeker contact met ons op en maak een afspraak. Wij maken op basis van jouw wensen graag een ontwerp. Eerst inspiratie opdoen? Neem dan zeker een kijkje in onze realisaties.

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een meubel op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

Blog_footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader