Met deze tips kies je de meest comfortabele zetel

 

 

Ben jij op zoek naar de perfecte zetel? Dat kan soms een hele uitdaging zijn! Je wil namelijk een zetel waarin je een lekker luie avond kan doorbrengen, maar ook eentje die past bij de rest van je interieur. En misschien moet de zetel zelfs het haar van je huisdier de baas kunnen? Hoe vind je de meest comfortabele zetel die bovendien aan al jouw eisen voldoet? Wij geven je enkele tips om de perfecte zetel te vinden.

2pablo

1. Kies een comfortabele zetel

De eerste tip lijkt misschien vanzelfsprekend, maar die is dan ook de allerbelangrijkste. Een zetel moet comfortabel zijn en lekker zitten, zodat je er heerlijk op kan neerploffen na een lange dag. Daarom is het nuttig om verschillende zetels uit te proberen in onze showroom. Test gerust jouw favoriete zit- of lighoudingen eens in onze zetels!

2. Kies een zetel met de juiste afmetingen

Zorg dat je je ruimte goed hebt opgemeten alvorens een beslissing te maken. Breng de afmetingen van je huidige salon of van de volledige woonkamer mee.

We raden ook aan om op voorhand na te denken over hoe je de ruimte wil indelen. Denk daarbij zeker aan de plaats waar je zetel moet komen. Wil je je zetel richten naar de tv? Zorg dat je nog genoeg ruimte over hebt om voorbij te lopen of om een salontafel te zetten.

Let op: een showroom is vaak groter dan je woonkamer. Onthoud dat je droomzetel er perfect kan uitzien in onze winkel, maar veel te groot kan zijn voor jouw woonkamer.

3. Denk goed na over het aantal zitplaatsen

Bepaal op voorhand hoeveel zitplaatsen je nodig hebt. Met een gezin heb je gauw een hoekzetel nodig om iedereen een plaatsje te kunnen geven. En vergeet daarbij ook de toekomstige schoonzoon/dochter niet! Een longchair, uitklapbed of andere handige functies (vb. een relax) kunnen voor jouw gezin misschien een meerwaarde bieden.

Salons
Ontwerp-zonder-titel-1

4. Kies een zetel met de juiste uitstraling

Kies een comfortabele zetel die bij de rest van je interieur past. Welke stijl typeert de rest van je interieur? En wat moet de zetel uitstralen? Bij een minimalistisch interieur past een leren zetel bijvoorbeeld, terwijl een stoffen zetel beter binnen de landelijke woonstijl past. Hou er wel rekening mee dat verschillende materialen telkens hun eigen onderhoud vergen.

5. Denk aan de schoonmaak

Verkies je een zetel waar je makkelijk onder kan stofzuigen of schoonmaken? Kies dan voor een zetel met open onderstel. Liever geen open ruimte onder de zetel? Dan is een gesloten basis beter geschikt voor jou.

Eronda Woonmode Protexx garantie

Welke zetel je ook kiest, bij ons kan je je zetel preventief beschermen dankzij onze Protexx garantie. Door het aanbrengen van een beschermlaag die vuil en vloeistoffen afstoot, is jouw zetel gegarandeerd 3 jaar vlekvrij! Als er binnen de 3 jaar toch een vlek ontstaat, dan reken je op een professionele firma die de vlek gratis komt verwijderen.

Meer informatie over onze zetels en relaxen?

Benieuwd naar ons aanbod zetels en relaxen? Of wil je advies krijgen op maat van jouw woonkamer? Kom dan zeker eens langs in onze showroom in Erondegem!

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een meubel op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

Blog_footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader