Waarom kiezen voor een relaxfauteuil?

 

 

Een relaxfauteuil, ook wel relaxzetel, is een zetel voor één persoon, gericht op comfort. De rugleuning en voetensteun kan je verstellen in verschillende standen voor een optimale ondersteuning van je nek, rug en benen. Een elektrische relax is uitgerust met één, twee of drie motoren. Vooral mensen op leeftijd verkiezen relaxzetels omwille van het hoge gebruikscomfort. Maar ook jongere gezinnen kiezen er steeds vaker voor om extra te ontspannen in zo’n zetel.

Sommige relaxen hebben een opstaphulp om het in-en uitstappen te vergemakkelijken. De zetels komen in verschillende designs en comfort-niveaus, op maat van jouw wensen en woning. Zo kies je bijvoorbeeld uit verschillende materialen en stoffen.

relax-1
2-motorige of 3-motorige relaxen?

Een extra keuze die je kan maken betreft het aantal motoren. Een 2-motorige relaxfauteuil is logischerwijze voorzien van twee motoren waarmee de rug en de voetsteun onafhankelijk van elkaar versteld kunnen worden. Dat is voor velen al voldoende om een fijne relax-positie te creëren.

Heb je graag nog meer opties om de stoel te verstellen op maat van jouw lichaam? Dat kan met een 3-motorige relaxfauteuil. Met drie motoren verstel je alles onafhankelijk van elkaar. De rug- en voetenleuning kunnen los van elkaar versteld worden in de gewenste positie, zonder dat daarbij andere delen verplaatsen.

Bovendien geniet je dankzij de drie motoren van een extra kantelstand waarbij de stoel zelf of de zitting en rug naar achter kantelen. Zo creëer je de ideale positie om tussendoor een dutje te doen. De extra kantelfunctie is voorzien om jouw voeten iets hoger te leggen voor een comfortabele houding en een goede bloedsomloop in de benen.

Meer informatie over een relaxfauteuil?

Interesse in een relaxfauteuil? Bij Eronda Woonmode kan je terecht voor salons en relaxen in verschillende designs en comfort-niveaus. Ook voor andere meubels op maat bieden wij een ruime keuze. Kom eens langs of neem contact op. Samen met jou gaan we aan de slag om de woning van jouw dromen te realiseren.

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een meubel op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

Blog_footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader