Wat is de prijs van ingemaakte kasten?

 

 

Ben jij op zoek naar kasten op maat voor jouw interieur? Dan weet je vast dat de prijs daarvan kan oplopen. Maar het prijskaartje is afhankelijk van tal van factoren, zoals het ontwerp, het materiaal en de afmetingen. Wij vertellen je graag meer over de prijs van ingemaakte kasten en onze aanpak.

Prijs-ingemaakte-kasten
De prijs van ingemaakte kasten

Wil je een accuraat beeld krijgen van hoeveel jouw droomproject zal kosten? Dan vraag je best een offerte aan in onze showroom in Erondegem (Erpe-Mere). Is een ruime schatting voldoende? We geven je graag een richtprijs mee om het kostenplaatje beter in beeld te krijgen.

De prijs van ingemaakte kasten start gemiddeld vanaf €700 per lopende meter. Voor die prijs kunnen we een kwalitatieve kast op maat garanderen, exclusief plaatsing. Het ontwerp van een ingemaakte kast is gratis. Onze interieurarchitecten maken een ontwerp op basis van jouw wensen en de mogelijkheden van jouw ruimte.

De prijs is natuurlijk sterk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de materialen en opties die je kiest. Ga jij voor lades, roedes, legplanken, speciale grepen of verlichting? Al die keuzes leiden tot een andere prijs.

Onze aanpak voor jouw ingemaakte kasten

Jouw project begint met een verkennend gesprek, waarin we aandachtig luisteren naar jouw wensen, mogelijkheden, budget en visie. Dan gaan onze interieurarchitecten aan de slag met jouw ruimte. Ze werken een 3D tekening uit voor jou, zodat je je een realistisch beeld kan vormen van het resultaat. Zo weet je precies wat je kan verwachten.

prijs-ingemaakte-kasten-1
inloopdressing

Daarna is het de beurt aan onze ervaren technische tekenaars. Zij tekenen jouw project met ingemaakte kasten tot in het kleinste detail uit. Ze gaan met uiterste precisie te werk, want elke millimeter telt bij maatwerk. Op basis van hun tekeningen starten wij de productie op in onze eigen fabriek. Dankzij meer dan 90 jaar ervaring in maatwerk, kunnen we elke uitdaging aan!

Als laatste stap schakelen we ervaren plaatsers in om jouw ingemaakte kasten te leveren en te plaatsen. Ook dan spenderen we aandacht aan de kleinste details. Nu rest er je alleen nog maar genieten van een topresultaat!

Benieuwd naar de prijs van jouw ingemaakte kasten?

Wil je graag een gedetailleerd overzicht van wat jouw droomproject gaat kosten? Kom dan zeker langs in onze showroom! Daar helpen we jou graag verder met een duidelijke offerte.

Inspiratie nodig? Laat je inspireren door enkele van onze realisaties!

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een meubel op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

Blog_footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader