De mogelijkheden van een ruimtebesparend bed

 

 

Is de ruimte in je slaap- of logeerkamer beperkt? Heb je een studio waar een inklapbed een echte meerwaarde zou bieden? Ontdek de mogelijkheden van een ruimtebesparend bed!

20220317-Eronda-Matthijs-Haaltert-025
Een ruimtebesparend bed voor familie en vrienden

Alle kinderen houden van sleepovers met hun vriendjes. Maar ook volwassen familieleden of vrienden komen regelmatig over de vloer. Het is niet altijd eenvoudig om die comfortabel te slapen te leggen. Niet iedereen heeft namelijk ruimte voor een aparte logeerkamer. Daarom is het slim om voor een ruimtebesparend bed te kiezen. Zo heb je steeds een handige slaapplek voor handen als er gasten komen, zonder in te boeten op ruimte.

De mogelijkheden

Er zijn tal van mogelijkheden om ruimte te besparen in de slaap- of logeerkamer. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een inklapbaar bed. In dat geval maakt het bed als het ware deel uit van een muur of kast.

Wie denkt dat een inklapbaar bed minder comfortabel is, heeft het mis. Ook een ruimtebesparend bed kan perfect uitgerust worden met een kwaliteitsmatras, waarop je elke nacht heerlijk slaapt. Een multifunctioneel meubel is een andere slimme manier om de ruimte optimaal te gebruiken. Je kan een bed inwerken in een kleerkast of wandkast. Maar ook een bed in combinatie met bureau of opbergruimte is mogelijk. Een zetel die je kan omtoveren in een bed? Ook een slaapbank kan! Alles om ruimte te winnen.

Een hoogslaper is om diezelfde reden heel populair bij kinderen. Een hoogslaper biedt slaapplek in de hoogte, waardoor je extra ruimte hebt op vloer-niveau. Een hoogslaper wordt vaak gecombineerd met een bureau of kleerkast, maar ook een gezellig plekje om te chillen kan perfect onder een hoogslaper. Heb je meerdere slaapplekken nodig? Kies dan voor een stapelbed!

ruimtebesparend-bed-1536x1024-1
Meer weten over slaapkamermeubels op maat? 

Om de ruimte in je slaap- of logeerkamer of studio optimaal te benutten, is maatwerk aangeraden. Je kan bij ons terecht voor allerlei slaapkamermeubels of ingemaakte kasten. Wij ontwerpen jouw multifunctioneel of ruimtebesparend bed op basis van jouw wensen. Kom gerust langs in onze toonzaal om inspiratie op te doen of de mogelijkheden in jouw situatie te ontdekken.

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een meubel op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

Blog_footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader