Prijs inbouwkasten: zoveel kost jouw droomproject

 

 

Inbouwkasten worden vaak gezien als een investering door de ‘hoge’ prijs. Maar het prijskaartje is afhankelijk van tal van factoren, zoals het ontwerp, het materiaal en de afmetingen. In deze blog gaan wij dieper in op de prijs van inbouwkasten en onze aanpak.

prijs-inbouwkasten
De prijs van inbouwkasten

Wil je echt een correct beeld hebben van de kostprijs van jouw droomproject? Dan vraag je best een offerte aan in onze showroom in Erpe-Mere. Maar je kan gerust al een ruime schatting maken voordat je langskomt op basis van onze richtprijs.

De prijs van inbouwkasten start gemiddeld vanaf €700 per lopende meter. Die prijs hangt natuurlijk sterk af van de materialen en opties die je kiest, zoals lades, roedes, legplanken, speciale grepen en verlichting. Voor deze prijs garanderen we een kwalitatieve kast op maat, exclusief plaatsing.

Het ontwerp van een maatkast is bij ons echter helemaal gratis als je een bestelling plaatst. Onze interieurarchitecten gaan aan de slag op basis van jouw wensen, en ontwerpen zo de perfecte kast op maat.

Zo gaan we te werk

Na een verkennend gesprek gaan onze interieurarchitecten aan de slag met jouw ruimte. Ze luisteren aandachtig naar jouw wensen en noden en houden rekening met het beschikbare budget. Ze werken een 3D tekening voor jou uit, zodat je een realistisch beeld krijg van het resultaat. Je weet op die manier perfect wat je kan verwachten.

Daarna is het aan onze ervaren technische tekenaars. Zij tekenen jouw inbouwkasten op maat uit tot in het kleinste detail. Elke mm telt bij inbouwkasten, dus gaan ze met de grootste precisie te werk. Op basis van hun tekeningen gaan wij van start met de productie in onze eigen fabriek. Met meer dan 90 jaar ervaring in maatwerk, kunnen we elke uitdaging aan!

Ten slotte schakelen we ervaren plaatsers in om jouw inbouwkasten te leveren en te plaatsen. Ook de plaatsing is tot in de kleinste details verzorgd. De laatste stap naar een topresultaat!

prijs-inbouwkasten-2
Benieuwd naar de prijs van jouw inbouwkasten?

Wil je graag een gedetailleerd beeld van wat jouw droomkast gaat kosten? Kom dan zeker langs in onze showroom! Daar helpen we jou graag verder met een gedetailleerde offerte.

Inspiratie nodig? Bekijk zeker enkele van onze realisaties!

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een meubel op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

Blog_footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader