4 redenen om te kiezen voor een inloopdressing op maat

 

 

Droom jij al jaren van een eigen dressing? Een dressing wordt steeds vaker geïntegreerd in een slaapkamer, en is bijna niet meer weg te denken uit een moderne woning. Hoe maak je er een echt kledingparadijs van? Door te kiezen voor de juiste accessoires in jouw dressing.

Adam-7

1. Maak optimaal gebruik van je ruimte 

Kies je voor een inloopdressing, dan maken wij die volledig op maat. Zo kunnen we optimaal gebruik maken van je ruimte en echt elke cm benutten. Net omdat we zo nauwkeurig te werk gaan, heb jij meer opbergruimte voor je uitgebreide garderobe.

2. Behoud het overzicht 

In een klassieke kast ligt je kleding dicht op elkaar. Je hebt daardoor geen duidelijk overzicht van al je kleren en draagt bijgevolg vaak hetzelfde. Een inloopdressing is overzichtelijk en maakt het makkelijk om alles snel terug te vinden. En zo win je weer wat tijd ’s morgens.

3. Op maat van jouw ruimte én jouw garderobe

Heb je een ongebruikte kamer op overschot? Dan kan die perfect dienen als dressing. Onze interieurarchitecten werken voor jou graag enkele mogelijkheden uit. Maar ook bijvoorbeeld in je huidige slaapkamer kunnen we gerust een inloopdressing plaatsen. We plaatsen dan gewoon een extra wand met een opening.

Het ontwerp van je dressing bepalen we in de eerste plaats op basis van jouw wensen, maar we houden ook rekening met jouw garderobe. In functie van de hoeveelheid hang-, leg- en opbergruimte die je nodig hebt, maken wij een passend ontwerp.

Heb jij het liefst ten allen tijde netjes? Dan is een gesloten dressing misschien wel de juiste oplossing voor jou! Ook in een inloopdressing kan je perfect gesloten dressingkasten integreren. Ze zien er op elk moment net en georganiseerd uit. Dankzij ledverlichting die automatisch oplicht als je de deuren opent, kan jij steeds al jouw outfits in al hun glorie bewonderen. Een echte meerwaarde!

Adam-5
inloopdressing

4. Bepaal de afwerking helemaal zelf

De indeling en afwerking van je dressing bepaal je helemaal zelf. Je hebt keuze uit allerlei kleuren, vormen en maten. Zo kies je zelf of je gesloten deuren wil, schuifdeuren, draaideuren of gewoon een open dressing. Heb je graag veel hangruimte of wil je liever meer legplanken? Of wil jij koste wat het kost een dassenhanger? Verkies je een luxueuze afwerking met sfeerverlichting? Het kan allemaal!

We denken echt aan alle details. Zo kunnen we, indien je dat wenst, een afgesloten compartiment voorzien voor je schoenen. Op de juiste plaatsen hangen we spiegels, onmisbaar in een dressing, die de ruimte bovendien optisch groter laten lijken.

Meer informatie over een inloopdressing?

Droom je al helemaal weg bij het lezen van deze blog? En wil je weten wat er mogelijk is in jouw situatie? Kom dan zeker eens langs in onze showroom of neem contact op. Onze interieurarchitecten gaan graag voor jou aan de slag!

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een meubel op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

Blog_footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader