Kasten op maat: prijs, verloop en inspiratie

 

 

Wat kosten maatkasten? Een vraag die vaak gesteld wordt, maar niet zo eenvoudig te beantwoorden is. Het prijskaartje van een maatkast hangt namelijk af van tal van factoren: de materialen, het ontwerp, de afmetingen, etc. Ontdek hier onze aanpak voor kasten op maat en de prijs ervan.

4
Hoeveel kost een kast op maat? 

Om je een goed beeld te kunnen vormen van wat jouw droomproject kost, kan je best een offerte aanvragen in onze showroom in Erpe-Mere. Wil je toch een schatting kunnen maken voordat je langskomt? Wij geven je graag een richtprijs mee.

De prijs van een maatkast start gemiddeld vanaf €700 per lopende meter. Die prijs is sterk afhankelijk van de gekozen materialen en opties: vb. legplanken, lades, roedes, speciale grepen en verlichting. Voor deze prijs kan je rekenen op een kwalitatieve kast op maat, exclusief plaatsing.

Het ontwerp van een kast op maat is bij Eronda Woonmode helemaal gratis. Onze interieurarchitecten ontwerpen samen met jou de ideale kast op basis van jouw wensen.

In vier stappen naar de maatkast van jouw dromen

1. Ontwerp door interieurarchitecten 

Allereerst gaan onze interieurarchitecten aan de slag met jouw ruimte. Ze luisteren naar jouw wensen, verwachtingen en houden rekening met jouw budget.

2. 3D tekening 

Onze interieurarchitecten werken een 3D tekening voor je uit, zodat je perfect weet wat je kan verwachten.

Saufnay-1
Broeken

3. Technisch opmeten en uittekenen 

Onze ervaren tekenaars tekenen je kasten op maat uit tot in het kleinste detail. Daarna gaan wij van start met de productie in onze eigen fabriek.

4. Levering en plaatsing 

Wij schakelen ervaren plaatsers in om jouw kasten op maat te leveren. De plaatsing is tot in de puntjes verzorgd, zodat jij geniet van een topresultaat!

Laat je inspireren

Inspiratie opdoen voor jouw kasten op maat? Bekijk zeker enkele van onze realisaties!

Benieuwd naar onze kasten op maat en de prijs?

Wil je graag meer dan een ruwe schatting van wat jouw droomkast gaat kosten? We helpen je graag verder in onze showroom. Samen geven we jouw project vorm en maken we een gedetailleerde offerte op.

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een meubel op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

Blog_footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader