Zet je boeken in de spotlight met een boekenkast op maat

 

 

Ben jij op zoek naar een mooie plek om jouw favoriete boeken in de spotlight te zetten? Met een boekenkast op maat berg jij je boekencollectie op een esthetische manier op. Tegenwoordig dient een boekenkast niet alleen voor boeken, maar ook om tal van leuke decoratieve elementen in de kijker te zetten. Ontdek wat de mogelijkheden zijn!

1
De mogelijkheden

Met maatwerk kan je werkelijk alle kanten uit. De mogelijkheden zijn quasi eindeloos. Wil jij bijvoorbeeld een volledige wand inkleden als boekenkast? Ga dan voor een boekenwand, een echte eyecatcher in elke kamer. Maar ook met een eenvoudig ontwerp creëer je een toffe verzamelplaats voor je boeken. Zo bieden enkele strakke wandplanken al een meerwaarde aan jouw interieur. Door de kleuren en materialen af te stemmen op de rest van je interieur, krijg je één mooi geheel.

Waarom kiezen voor een boekenkast op maat?

1. Plaats besparen

Kies je voor een boekenkast op maat, dan bespaar je plaats. Inbouwkasten zijn ontworpen op maat van jouw ruimte, en benutten zo elke mogelijke centimeter.

2. Niveaus overstijgen

Wie een open ruimte of mezzanine heeft, kan makkelijk een kast laten doorlopen. De (boeken)kast wordt dan gebouwd langs de wand op verschillende verdiepen. Dat zorgt voor een origineel resultaat, en ook een echte blikvanger in je woning.

3. Eigen indeling bepalen

Je bepaalt volledig zelf de indeling van je boekenkast. Zo kies je zelf hoeveel ruimte je wil om je favoriete boeken in de spotlight te zetten, maar kan je ook genoeg ruimte voorzien voor andere decoratieve elementen. Wil je jouw tv in de kast verwerken? Geen probleem! Nood aan verborgen opbergruimte? Ook die verwerken wij eenvoudig in het ontwerp.

21
Zonder titel (1200 x 500 px)

4. Eigen stijl bepalen

Onze interieurarchitecten ontwerpen jouw boekenkast zo dat ze perfect past bij jouw stijl. Op die manier gaat de kast helemaal op in de rest van jouw interieur.

5. Duurzame materialen

Als je zelf het ontwerp van jouw boekenkast bepaalt, dan heb je ook inspraak in de gebruikte materialen. Wij maken jouw boekenkast op maat in onze eigen meubelfabriek, en gebruiken daarvoor enkel hoogwaardige en duurzame materialen.

Meer weten?

Wil jij een boekenkast op maat laten maken? Kom dan zeker eens langs en laat je inspireren in onze showroom. Onze interieurarchitecten werken voor jou graag een ontwerp uit.

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een meubel op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

Blog_footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader