Kies de juiste accessoires voor jouw dressing

 

 

Droom jij al jaren van een eigen dressing? Een dressing wordt steeds vaker geïntegreerd in een slaapkamer, en is bijna niet meer weg te denken uit een moderne woning. Hoe maak je er een echt kledingparadijs van? Door te kiezen voor de juiste accessoires in jouw dressing.

Accessoires-dressing-1
De accessoires die jouw dressing compleet maken

Er zijn allerlei opties om je dressing te personaliseren en je dagelijkse leven een stuk makkelijker te maken. Zo kan je kiezen voor ingebouwde verlichting, een dassen- of broekenhouder of zelfs een plekje voor al jouw handtassen. Wij overlopen even de meest gekozen accessoires in een dressing.

De juiste verlichting

Een dressing is dé plek bij uitstek om de perfecte outfit samen te stellen. En dat kan alleen met de juiste verlichting. Traditionele (gele) spots geven vaak een vertekend beeld van de kleuren. Kies dus bij voorkeur voor ledverlichting.

Een schoenenrek

Verdient jouw verzameling schoenen een eigen plekje in de dressing? Laat dan een schoenendrager of schoenrek inwerken. Onderaan de dressing is er nog heel wat vrije ruimte die anders verloren gaat. Een uittrekbaar vlak voor je schoenen geeft je snel een overzicht van jouw favoriete sneakers of pumps.

Een dassenhouder

Een onmisbaar accessoire voor de mannen is een (uitschuifbare) dassenhouder. Het is de ideale manier om alle dassen netjes op te bergen zonder dat ze kreuken.

Schoenenrek
Broeken
Een broekenhouder

Broeken overzichtelijk opbergen kan een hele uitdaging zijn. De oplossing daarvoor is een broekenhouder. Met zo’n houder vermijd je kreuken en behoud je makkelijk het overzicht. Gedaan met uren zoeken naar je lievelingsbroek.

Lades met “organizers” of compartimenten

Voorzie in je dressing ook een plekje voor jouw accessoires. In lades met verschillende compartimenten kan je juwelen of zonnebrillen netjes kwijt. Maar ook sjaals of tasjes worden op die manier makkelijk weggelegd.

Een uittrekbaar vlak

Een uittrekbaar vlak is een accessoire dat niet veel plek in beslag neemt, en enorm handig blijkt! Wil je een kledingstuk opnieuw opvouwen of heb je even ruimte nodig? Trek dan eenvoudig het legvlak uit!

Spiegel

Vrij vanzelfsprekend, maar ook een spiegel mag niet ontbreken in jouw dressing. In een gesloten dressing of maatkast, kies je best voor een spiegel aan de binnen- of buitenkant van de kastdeur.

Accessoires-dressing-7
Andere accessoires in jouw dressing?

Er zijn uiteraard nog tal van andere accessoires die je kan toevoegen aan jouw dressing. Onze interieurarchitecten leggen alle opties uitgebreid uit bij het samenstellen van jouw droomkast. Vraag gerust meer informatie of kom langs voor een eerste ontwerp.

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een meubel op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

Blog_footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader