Quooker CUBE: de kraan die alles kan

 

 

Enkel koud en warm water uit de kraan halen? Dat is verleden tijd met de Quooker CUBE. Ook kokend, bruisend en gefilterd water stromen voortaan rechtstreeks door je kraan.

quooker cube
Zo haal je alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water

De Quooker CUBE is een echte meerwaarde in je keuken. De kraan bespaart je tijd en geld, maakt plastic flessen overbodig en is heel gebruiksvriendelijk. Om kokend water te krijgen, moet je twee keer drukken en draaien. Bruisend water bekom je door één keer te drukken en één keer aan de gekartelde bedieningsknop te draaien. Houd je de draaiknop iets langer vast, en draai je, dan komt er gefilterd water uit de kraan. En natuurlijk is er ook nog steeds “gewoon” warm en koud water.

Er is een lichtring die – afhankelijk van je keuze – rood of blauw wordt en aangeeft wat voor water er jouw richting uitkomt. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar het tegendeel is waar. Snel wordt het even evident als de kraan gewoon open en toe draaien.

Hoe werkt het? 

De CUBE is een waterreservoir voor gekoeld water en komt onderaan je keukenkast te staan, naast het Quooker-reservoir. Nadeel is dus wel dat je hier genoeg ruimte voor moet rekenen.

quooker cube
quooker

De CUBE heeft zijn eigen waterfilter, om je water te zuiveren. De Hollow Fiber en Active Carbon filters in de CUBE filteren alle bacteriën uit je water waardoor de smaak en geur duidelijk verbetert. Daarnaast zit in de Quooker CUBE een CO2-cilinder, een koolzuurfles, waarmee je tot 60 liter koel bruiswater uit je kraan haalt.

Bespaar op kosten en energie

Als je veel mineraalwater drinkt, bespaar je dankzij de Quooker sowieso op kosten. Bruisend water dat door je kraan komt, zal altijd goedkoper uitkomen dan flessenwater uit de winkel. Moeilijk te geloven? Reken maar mee.

Vier CO2-cilinders, die nodig zijn om bruisend water uit de Quooker te halen, kosten samen €60. Met vier cilinders kan je zo’n 240 liter bruisend water tappen, wat op €0,25 per liter komt.

Het gefilterde water kost €0,03 per liter. Drinken jullie thuis bijvoorbeeld 8 liter bruisend water per week en 1 liter gefilterd water per week, aan €0,50 per liter, dan lopen de kosten veel hoger op. Je bespaart in dat geval met de Quooker CUBE tot wel €200 per jaar.

Bovendien is de CUBE energiezuinig. Of je drinkwater nu koelt in de koelkast of in een reservoir, maakt niet uit. Het kost evenveel energie.

Meer informatie over de Quooker CUBE?

Wil je graag meer weten over de Quooker CUBE? Of heb je andere vragen over de mogelijkheden in jouw keuken? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we wat mogelijk is in jouw situatie.

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een keuken op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

20181219-Eronda-nw

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader