Keuken_Merendree
rode-lijn

Landelijke keuken op maat

Op zoek naar een rustieke of landelijke keuken op maat? Eronda Woonmode zorgt voor een prachtige keuken die perfect past in jouw interieur. De tijdloze elegantie van een landelijke stijl, in combinatie met een tikkeltje modern.

Ga voor sfeer in huis

Een landelijke keuken zorgt voor een warme, gezellige sfeer in huis. Het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen, staat daarbij centraal. We zorgen er altijd voor dat die natuurlijke elementen volledig tot hun recht komen. En daarvoor schakelen we onze binnenhuisarchitecten in. Zij denken elk functioneel en esthetisch element tot in de kleinste details uit. Samen met jou stemmen we het materiaal, de kleuren en het ontwerp helemaal af op jouw wensen. Zo gaan we voor de landelijke keuken op maat van jouw dromen.

land1
rode-lijn-up
Land2
NickCannaerts
rode-lijn

Maatwerk van de bovenste plank

Hoe maken we jouw landelijke keuken op maat? Dankzij ons maatwerk van de bovenste plank kan je je ruimte optimaal benutten. Je hele keuken wordt tot op de millimeter nauwkeurig ontworpen. Dat levert niet alleen veel meer opbergruimte op, maar laat je ook toe om zelf de indeling te bepalen. Zo houden we rekening met de hoogte van het werkblad en heb je voor je keukenapparaten keuze uit verschillende merken, waaronder Miele, Atag, AEG, Bosch, Siemens, etc.

Laat je inspireren

Onze realisaties >>
Onze blog >>

rode-lijn-up
Landelijke_keukens
Eronda-Woonmode_Keukenfolder
rode-lijn

Download ons Keukenboek

Ontdek alles wat je moet weten over keukens in ons keukenboek! Van de fijnste details van je keukenwerkblad tot waardevolle tips van andere klanten in onze 'Had ik dat geweten' rubriek.

Meer informatie over een landelijke keuken op maat?

Op zoek naar een landelijke keuken op maat? Of ga je liever voor een moderne of eigentijdse keuken? Neem dan contact met ons op.

Onze keukenspecialisten bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie. Wij maken hierbij graag een 3D ontwerp van jouw droomkeuken.

keuken_01

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader