Eronda-Leemans-0027
rode-lijn

Moderne keuken op maat

Altijd al gedroomd van een moderne keuken op maat? Eronda Woonmode zorgt voor een strakke keuken die perfect past in jouw interieur. Door te kiezen voor een moderne keuken op maat kies je voor de nieuwste technologie, maar ook voor een tijdloos design. Wij helpen je graag om die droom waar te maken!

Minimalistisch design, maximaal gebruikscomfort

Denk je aan moderne keukens, dan denk je aan witte of zwarte materialen met een gladde afwerking. Of ga je liever voor contrast met felle kleuren? Welke combinatie je ook kiest, we zorgen er altijd voor dat je keuken volledig tot zijn recht komt. En daarvoor schakelen we onze binnenhuisarchitecten in. Zij denken elk functioneel en esthetisch element tot in de kleinste details uit. Samen met jou stemmen we het materiaal, de kleuren en het ontwerp helemaal af op jouw wensen. Zo gaan we voor de moderne keuken op maat van jouw dromen.

Over_ons
rode-lijn-up
Keuken-Eronda-Moens-1

Bij een moderne keuken op maat horen natuurlijk ook moderne keukenapparaten. Bij Eronda Woonmode heb je keuze uit verschillende merken, waaronder Miele, Atag, AEG, Bosch, Siemens, etc.

modern
rode-lijn

Maatwerk van de bovenste plank

Dankzij meer dan 80 jaar ervaring in maatwerk, zorgen we ervoor dat jij je ruimte optimaal kan benutten. Je hele keuken wordt tot op de millimeter nauwkeurig in kaart gebracht. Dat levert niet alleen veel meer opbergruimte op, maar laat je ook de indeling zelf bepalen. Jouw keuken maken we in onze eigen fabriek, waardoor we de kwaliteit en duurzaamheid kunnen garanderen.

Laat je inspireren

Onze realisaties >>
Onze blog >>

rode-lijn-up
modern_real
Eronda-Woonmode_Keukenfolder
rode-lijn

Download ons Keukenboek

Ontdek alles wat je moet weten over keukens in ons keukenboek! Van de fijnste details van je keukenwerkblad tot waardevolle tips van andere klanten in onze 'Had ik dat geweten' rubriek.

Meer informatie over een moderne keuken op maat?

Op zoek naar een moderne keuken op maat? Of ga je liever voor een landelijke of eigentijdse keuken? Neem gerust contact met ons op.

Onze keukenspecialisten bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie. Wij maken hierbij graag een 3D ontwerp van jouw droomkeuken.

20181219-Eronda-nw

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader