Eronda-showroom-keukens-0136
rode-lijn

Keukenrenovatie

Is je keuken toe aan een opknapbeurt en droom je ervan om je oude keuken te renoveren en nieuw leven in te blazen? Dan kan je bij Eronda Woonmode terecht voor een totale keukenrenovatie. Op basis van jouw wensen en behoeften stellen onze interieurarchitecten graag de verschillende mogelijkheden voor.

Je oude keuken weer als nieuw

De keuken is één van de ruimtes in een woning die het vaakst wordt gebruikt. Het is dan ook belangrijk dat deze mooi en functioneel is. Wanneer je uitgekeken bent op het ouderwetse design van je keuken, is een renovatie een voor de hand liggende keuze. Wij helpen je graag bij het realiseren hiervan. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je keuken een nieuwe look en feel te geven. Elk element wordt door hen tot in de kleinste details uitgedacht. In samenspraak met jou stemmen ze het materiaal, de kleur en het ontwerp helemaal af op jouw wensen.

Over_ons2
rode-lijn-up
SK-Cemento-marmor-Extrem-snow

In 5 stappen naar je droomkeuken:

Nadat jij groen licht hebt gegeven om met de keukenrenovatie te starten, gaan wij voor jou aan de slag. Om je keuken van alle gemakken te voorzien en op te leveren zoals jij dat wenst, gaan wij uiteraard zorgvuldig te werk. Dit doen wij aan de hand van 5 heldere stappen:

BREKEN MAAR!

We beginnen met het zware werk, namelijk het uitbreken van je oude keuken. Daarbij gaan we grondig, maar met de nodige zorg te werk.

LEGGEN VAN DE DIVERSE LEIDINGEN

Na het breekwerk leggen we de elektrische kabels en sanitaire leidingen daar waar nodig. We passen hiervoor de nieuwste technieken toe en houden uiteraard rekening met de wettelijke normen.

HEROPBOUW VAN DE RUIMTE

Nadat de leidingen en kabels gelegd zijn krijgt de vloer een nieuwe chape en plaatsen we de vloerbekleding en eventueel het plafond.

PLAATSING VAN DE KEUKEN

Nu is het tijd om jouw droomkeuken te plaatsen. Uiteraard zorgen we voor een afwerking tot in de puntjes. Zo bouwen we alle keukenapparatuur en het sanitair in, meten we je werkblad op en plaatsen deze nauwkeurig.

LAATSTE AFWERKINGEN

Het einde is in zicht. Als laatste stap voeren we ook de schilder- en/of behangwerken uit en ronden we alles netjes af. Je droomkeuken is nu helemaal klaar voor gebruik!

Eronda-Woonmode_Keukenfolder
rode-lijn

Download ons Keukenboek

Ontdek alles wat je moet weten over keukens in ons keukenboek! Van de fijnste details van je keukenwerkblad tot waardevolle tips van andere klanten in onze 'Had ik dat geweten' rubriek.

In samenwerking met de volgende partners:

Meer informatie over een keukenrenovatie op maat?

Ben je van plan om binnenkort je keuken te laten renoveren en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op via 053 / 72.91.38 en maak een afspraak met één van onze interieurarchitecten. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden in jouw specifieke situatie.

keuken_01

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader