Wat bepaalt de prijs van een nieuwe keuken?

 

 

Droom jij van een moderne, eigentijdse keuken? Er zijn zoveel dingen om aan te denken bij het kiezen van een nieuwe keuken. De prijs van je nieuwe keuken kan om die reden moeilijk in te schatten zijn. We helpen je graag een idee krijgen van het kostenplaatje van jouw droomkeuken.

Prijs nieuwe keuken
Hoeveel kost een nieuwe keuken?

Tal van factoren bepalen hoeveel jouw droomkeuken kost. Het hangt er dus echt van af welke keuzes je maakt. Jouw stijl, noden en wensen bepalen hoeveel je uiteindelijk zal uitgeven. De prijs van een keuken op maat start gemiddeld op €18.000. Om een beter beeld te krijgen van de prijs van je nieuwe keuken, vertellen we je graag waarmee je rekening moet houden.

  1. Keuken op maat of standaardkeuken

Kies je voor een keuken met standaardkasten? Dan zal dat uiteraard een pak goedkoper zijn dan maatwerk. Bij een keuken op maat kies je de afwerking en indeling volledig zelf. En zo bepaal je dus ook zelf de prijs. Die varieert naargelang de indeling, materiaalkeuze en afwerking.

  1. De grootte van je keuken

De grootte van je keuken heeft logischerwijze een grote impact op het kostenplaatje. Hoe groter de keuken, hoe meer werk- en kastruimte en hoe hoger de prijs. Begin dus allereerst met de beschikbare ruimte op te meten. Hulp nodig? Onze interieurarchitecten helpen je graag door een ontwerp op maat te maken voor jouw ruimte! Zo krijg je zicht op het aantal kasten, de werkruimte en welke toestellen je kan plaatsen.

Prijs nieuwe keuken
Prijs nieuwe keuken
  1. Toestellen

Dat brengt ons bij het derde punt: de keukentoestellen. Huishoudapparaten maken ons leven heel wat makkelijker, en zijn haast niet meer weg te denken uit onze keuken. Denk goed na over welke toestellen je zeker nodig hebt, en welke eventueel overbodig zijn. Kies voor kwalitatieve en energievriendelijke toestellen om te besparen op lange termijn.

  1. Materialen en afwerking

Kies je voor een keuken op maat, dan heb je de volledige vrijheid wat betreft materialen en afwerking. Je hebt een ruim aanbod aan materialen voor de keukenkasten en het werkblad. Maar elk materiaal heeft uiteraard zijn eigen prijs. Jouw keuze zal dus ook het prijskaartje beïnvloeden.

Prijs nieuwe keuken
Wat is de prijs van jouw nieuwe keuken?

Samen realiseren we jouw droomkeuken op maat van jouw noden en budget. Neem gerust contact op om een nauwkeurige prijsofferte aan te vragen. Zo ken je de prijs van je nieuwe keuken en weet je meteen waar je aan toe bent!

Laat je inspireren door onze realisaties >

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een keuken op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

20181219-Eronda-nw

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader