Washok inrichten: laat je inspireren door onze realisaties

 

 

Een washok is een ruimte die veel gebruikt zal worden. Of je het nu graag doet of niet, iedereen moet wassen. Naast de was en de plas dient een wasruimte meestal ook als opbergruimte voor allerlei huishoudspullen. Hoe kan je best je washok inrichten? Laat je inspireren door onze realisaties en praktische tips.

washok-inrichten
1. Denk na over de functies van je washok

In de eerste plaats is een washok een functionele opbergruimte. Een ruimte waar je alle huishoudproducten, de strijkplank, het strijkijzer, het wasrek en de stofzuiger kunt opbergen. Daarnaast kan ze ook dienen als bijkeuken of voorraadruimte waar je voedingswaren bewaart. Je kan er dus alle kanten mee uit, ook qua inrichting. Denk op voorhand goed na over de verschillende functies van je washok, en op basis daarvan kan je je washok inrichten.

2. Voorzie een lavabo

Aangezien je washok tal van verschillende functies kan uitoefenen, is het slim om een lavabo te voorzien. Handig voor een handwasje of het afspoelen van vuile kleren, en daarnaast is een lavabo in je washok ook enorm efficiënt bij het poetsen.

washok-inrichten-1
washok-inrichten-2
3. Voorzie een werkblad in je washok

We raden aan om in een washok ook een plaats te voorzien om te werken. De was sorteren, opvouwen of gestreken kledij even opzij leggen? Dat kan allemaal op een werkblad. Je kan daarbij kiezen voor een uitschuifbaar werkblad of simpelweg werkruimte voorzien boven je wasmachine en droogkast.

4. Voorzie voldoende ruimte om je was te drogen

Draag jij graag je steentje bij voor het milieu? Dan droog je vast niet alles in de droogkast, of heb je er misschien niet eens een. In dat geval is het belangrijk om voldoende ruimte te voorzien om je was te drogen. In een maatkast kunnen we een uitschuifbaar wasrek voorzien, zodat het enkel zichtbaar is wanneer je het nodig hebt. Netjes én ruimtebesparend!

washok-inrichten-3
washok-inrichten-4
5. Zorg voor een strakke afwerking

Door te werken met maatkasten zorg je voor een mooie strakke afwerking. Plaats je je machines in een kast, dan zijn kabels of leidingen niet langer zichtbaar en ziet het geheel er veel opgeruimder uit. Door een eigen plekje te voorzien voor al je huishoudspullen, vind je alles bovendien makkelijker terug.

Jouw washok laten inrichten door Eronda Woonmode?

Benieuwd naar hoe wij jouw washok inrichten? Neem zeker contact op of maak een afspraak met een van onze interieurarchitecten. Wij helpen je graag zo snel mogelijk verder!

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een meubel op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

Blog_footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader