interieur-maatwerk-1
rode-lijn

Wij maken je interieur maatwerk met stijl.

Bij Eronda Woonmode geven we jouw interieur een vleugje stijlvol maatwerk. Elk interieur vertelt zijn eigen unieke verhaal en wij geloven sterk in de kracht van het laten weerspiegelen van jouw persoonlijkheid in je leefruimte. Ons team staat klaar om samen met jou de ideale invulling te vinden voor jouw interieur maatwerk, helemaal volgens jouw wensen en binnen het afgesproken budget.

Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Wij zijn gespecialiseerd in meubels op maat, totaalinrichting en keukens. Een moderne badkamer, een strakke keuken of een uitgerust thuiswerkbureau? Ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor de transformatie van jouw eigen leefruimte. Download ons inspiratieboek en ontdek enkele concrete voorbeelden van stijlvolle interieurs.

Wil je graag meubels op maat laten maken? Onze professionele interieurarchitecten tillen jouw interieur naar een hoger niveau. Ze creëren een totaalconcept dat aansluit bij jouw dromen en begeleiden je van ontwerp tot uitvoering. Elk project is uniek en wij garanderen de beste materialen en kwaliteit voor jouw interieur maatwerk.

interieur-maatwerk-2
rode-lijn-up
interieur-maatwerk-3
interieur-maatwerk-4
rode-lijn

Van ontwerp tot installatie: het interieur maatwerk dat bij jou past

Bij Eronda Woonmode volgen we jouw project van dichtbij op. In 4 stappen realiseren we een op maat gemaakt interieur. In een eerste fase bespreken we uitgebreid jouw plannen, waarna we je een origineel interieurontwerp voorstellen. We werken het voorstel uit in een gedetailleerde 3D-tekening, zodat je een voorproefje krijgt van het eindresultaat.

Na het plaatsen van de bestelling starten we met de opmeting. Onze ervaren vakmannen laten niets aan het toeval over en tekenen alles tot in detail uit. Vervolgens produceren we het maatwerk in ons eigen atelier. Van zodra alles klaar is, zorgt ons team in samenspraak met jou voor de levering en de plaatsing. Vanaf dat moment kan je elke dag opnieuw genieten van een uniek interieur.

Laat je inspireren

Onze realisaties >>
Onze blog >>

rode-lijn-up
interieur-maatwerk-5
ErondaWoonmode_Ebook_Mock-up_Transparant
Realisaties-header

Download ons Inspiratieboek

Laat je verrassen door ons inspiratieboek! Blader door realisaties, interieurinspiratie en tips van onze interieurarchitecten.

Meer informatie over interieur maatwerk?

Wil jij ook een oplossing op maat? Ons team luistert naar je interieurwensen. We garanderen je een transparante aanpak en een duidelijk traject. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons sterk oog voor detail, brengen wij ook jouw project tot een goed einde.

Je ideale interieur begint bij Eronda. Neem contact op of kom langs in onze showroom te Erpe-Mere om alle opties voor jouw interieur maatwerk te verkennen.

Berging_footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader