Totaalinrichting voor een uniek interieur

Ben je op zoek naar een modern interieur voor je woning of kantoor? Een totaalinrichting die persoonlijkheid combineert met eigentijdse uitstraling? Laat je dan adviseren door onze binnenhuisarchitecten. Met een totaalinrichting van Eronda Woonmode geniet je van een modern interieur op maat. Door onze expertise in maatwerk is elke totaalinrichting afgestemd op jouw smaak en budget.

Onze werkwijze

Met een totaalinrichting zorg je ervoor dat alle kamers in een woning of kantoor op elkaar zijn afgestemd. De ruimtes lopen perfect in elkaar over, waardoor je een gevoel van balans en rust creëert. Elke totaalinrichting begint met een afspraak en verkennend gesprek met een van onze binnenhuisarchitecten. In dit gesprek luisteren we naar jouw wensen en stemmen daar onze visie op af. Wat is je voorkeur qua materialen, kleuren, vorm en stijl? Op basis van je antwoorden gaan we aan de slag.

Meer over ons >>

Homesweethome4
rode-lijn-up
Dermul-2
ErondaWoonmode_Ebook_Mock-up_Transparant
rode-lijn

Download ons Inspiratieboek

Laat je verrassen door ons inspiratieboek! Blader door realisaties, interieurinspiratie en tips van onze interieurarchitecten.

“Vanaf de eerste seconde voelde ik me 100% thuis in mijn nieuwe woning, heel leuk gevoel. Ik ben heel blij met het resultaat en ook wel fier op deze prachtige inrichting en dat mogen jullie zeker en vast ook zijn!!!

Van harte dank voor de samenwerking, het mooie ontwerp en goede uitvoering, jullie geduld en flexibiliteit .... TOP !!”

Vraag een gratis offerte aan

Wil je meer informatie over totaalinrichting van je woning of kantoor? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Ons team werkt graag een ontwerp op jouw maat uit.

Stassijns-0041

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader