Bestel je keuken in juni of juli en krijg een Quooker-kraan gratis!

 

 

Kokend, koel gefilterd of zelfs bruisend water uit jouw keukenkraan: bestel jouw keuken bij Eronda Woonmode in juni of juli 2024 en krijg er een gratis Quooker-kraan bij.

quooker-kraan-2

Bij Eronda Woonmode maken we het jou graag gemakkelijk. En sinds we de Quooker-kraan in ons assortiment hebben, weten we dat er niets zo gemakkelijk is als gekoeld, bruisend of kokend water in een handomdraai beschikbaar te hebben. Bij aankoop van jouw nieuwe keuken in juni of juli 2024 bij Eronda Woonmode krijg je dan ook een Quooker-kraan (ter waarde van 2500 euro) gratis.

Het verhaal van Quooker
Quooker is net als Eronda Woonmode een familiebedrijf. De Nederlandse vader Henri Peteri lanceerde het idee van een kokendwaterkraan samen met zijn zonen, Niels en Walter, in 1970. Al snel veroverde het revolutionaire idee de wereld. Vandaag is het niet alleen mogelijk om instant kokend water uit je kraan te krijgen, maar ook bruisend water en koel gefilterd water. Uiteraard is er nog steeds de mogelijkheid om ‘gewoon’ warm en koud water uit je Quooker te krijgen..

quooker-kraan-3
quooker-kraan-4

Waarom zijn wij zo’n fan?
In juni en juli 2024 geven we iedereen die een keuken bestelt bij Eronda Woonmode een gratis Quooker-kraan cadeau. Waarom? Omdat het een ‘folieke’ is waar je zelf misschien niet meteen voor zou kiezen, maar waarvan wij wel wéten dat het je leven gaat verbeteren. Niet alleen omdat een Quooker-kraan heel gebruiksvriendelijk is, maar ook omdat de kraan heel duurzaam is: Gedaan met plastic flessen bruiswater te halen uit de supermarkt, gedaan met je kraan eindeloos te laten lopen voor je warm water hebt.
Een Quooker-kraan is er ook voor elk interieur. Of je nu een klassieke look wil, eentje in rosé koper of één in goud: het kan allemaal.

Maak vrijblijvend een afspraak bij onze keukenarchitecten en bestel jouw keuken in juni of juli 2024 om van deze actie gebruik te maken. Voorwaarden en informatie in de winkel.

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een keuken op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

20181219-Eronda-nw

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader