Modern en toch rustiek: een tv-wand in notelaar

 

 

Een meubel op maat, hoe begin je eraan? Bij Eronda Woonmode werken we met interieurarchitecten die eerst naar jouw wensen luisteren. In deze realisatie had de klant een doordacht idee over de tv-wand op maat en ging interieurarchitecte Fee met die input aan de slag.

"De klant kwam met een eigen moodboard naar onze toonzaal", vertelt interieurarchitecte Fee. "Op de foto's zag ik een mix van stijlen en enkele terugkerende elementen, zoals de groefjes in het hout. Ze worstelde vooral nog met de materiaalkeuze."

Na het eerste gesprek ging Fee aan de slag. "De klant wilde geen standaardkast: het moest iets zijn dat de ruimte echt veranderde. Omdat er veel lichtinval is, heb ik gekozen voor een donkere notelaar. De lijntjes in het hout heb ik ook gebruikt: een echte trend in 2023 en 2024. Het blad van het tv-meubel is in metaal. Dat kan heel dun afgewerkt worden, wat dan weer bijdraagt aan de moderne look en feel."

tv-wand-notelaar-6
tv-wand-notelaar-2
1. Praktisch

"Het paneel links is op maat van een kunstwerk gemaakt. Doordat er een schilderij op komt, hoeft er geen opbergruimte in. Het oogt heel strak. Het paneel achter de bloemen kan dan wel helemaal open en is een grote kast. Ook onderaan zit opbergruimte. Doordat het meubel op maat gemaakt is, is elke vraag mogelijk. Zo hebben we rechts een stuk vrij gelaten zodat het gordijn daarachter kan verdwijnen."

2. Feedbackronde

"De klant was meteen al heel tevreden van mijn eerste voorstel. Altijd heel fijn als dat gebeurt! Ze vroeg nog enkele minimale aanpassingen, zoals wat meer asymmetrie in het ontwerp. Die aanpassingen heb ik gedaan en bij het derde bezoek hebben we alles besteld. Meestal komen klanten drie keer op bezoek voor dit soort maatwerk, maar we werken uiteraard op basis van wat nodig is. Een extra afspraak is geen enkel probleem."

tv-wand-notelaar-4
Zelf een afspraak inplannen met interieurarchitecte Fee?

Boek een momentje in en leg vrijblijvend jouw project voor aan onze expert.

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een meubel op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

Blog_footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader