maatkasten-slaapkamer-1
rode-lijn

Maatkasten voor je slaapkamer brengen balans

De klassieke slaapkamerindeling met een opvallende kast, een commode en nachttafels is steeds minder in trek. Al die zware meubels verkleinen de slaapkamer en geven een druk gevoel. Een slaapkamer is vandaag bovendien meer dan alleen een kamer om te slapen. We gebruiken ze steeds vaker als een extra leefruimte waar je kan ontspannen. Maatkasten voor je slaapkamer creëren de nodige ruimte en rust.

Meer orde, minder stress

Tot rust komen in je slaapkamer lukt beter als alles zijn eigen plek heeft. Maatkasten in je slaapkamer zorgen voor meer orde en maken op een stijlvolle manier gebruik van de beschikbare ruimte. Of je nu kiest voor een compacte slaapkamerkast tegen de wand of eerder een ruime inloopdressing, onze binnenhuisarchitecten werken graag een concreet ontwerp voor je uit. Volledig afgestemd op jouw wensen en noden.

Maximale opbergruimte

Maatkasten voor je slaapkamer halen op twee manieren het beste uit de beschikbare ruimte. Je kan alle ruimte die je hebt perfect benutten door te kiezen voor plafondhoge kasten bijvoorbeeld. En de binnenkant kan je helemaal indelen zoals jij dat wil. Ga voor een indeling die past bij jouw garderobe. Kies legplanken, lades of ruimte voor extra veel kleerhangers op basis van de kleding die je wil opbergen. Maak het af met handige accessoires zoals een schoenenrek, een broekenrek, een dassenhouder, verlichting, … We helpen je graag met alle kleine details.

maatkasten-slaapkamer-2
rode-lijn-up
maatkasten-slaapkamer-3
maatkasten-slaapkamer-4
rode-lijn

In je eigen stijl

Natuurlijk mag je ingebouwde kast niet uit de toon vallen. Kies daarom voor een stijl die past bij de rest van je interieur: van landelijk tot modern of Scandinavisch. Je kiest uit allerlei kleuren en materialen. Afhankelijk van je ruimte kan je opteren voor schuifdeuren, draaideuren, of een open dressing. Wij helpen je graag met een ontwerp dat aansluit bij je ruimte en je smaak.

Laat je inspireren

Onze realisaties >>
Onze blog >>

rode-lijn-up
maatkasten-slaapkamer-5
ErondaWoonmode_Ebook_Mock-up_Transparant
Realisaties-header

Download ons Inspiratieboek

Laat je verrassen door ons inspiratieboek! Blader door realisaties, interieurinspiratie en tips van onze interieurarchitecten.

Geef de maatkasten voor je slaapkamer vorm

Droom jij van een slaapkamer die aanvoelt als een oase van rust? Eronda Woonmode droomt graag met je mee. We ontwerpen maatkasten voor je slaapkamer zodat het echt een ruimte wordt om te rusten en te ontspannen. Maak een afspraak met een van onze interieurarchitecten of kom meteen langs in onze showroom in Erpe-Mere.

maatkasten-slaapkamer-6

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader