interieur-op-maat-1
rode-lijn

Een uniek interieur op maat

Is jouw interieur toe aan vernieuwing? Eronda Woonmode is expert in meubels op maat. Onze interieurarchitecten maken een ontwerp op basis van jouw stijl, wensen en budget. Met meer dan 90 jaar ervaring, kunnen we elke uitdaging aan! Van keuken tot totaalinrichting, je kan bij Eronda Woonmode terecht voor alle interieur op maat.

Alle interieur op maat

Of het nu gaat om een keuken, badkamer, thuisbureau of zolderkamer, Eronda Woonmode helpt je graag om elke ruimte zo functioneel mogelijk in te richten. Wij zijn al meer dan 90 jaar gespecialiseerd in meubels op maat. Zelfs voor een totaalinrichting kan je met een gerust hart op ons vertrouwen. We verzorgen jouw interieur van A tot Z, en dat met een grondige voorbereiding, een realistische planning, een vlotte uitvoering, én uitstekende opvolgservice.

Jouw interieur, jouw stijl

We doen er alles aan om het interieur van je dromen te realiseren. Een interieur dat volledig in lijn ligt met jouw stijl, waar je kunt dromen en waar je thuis kunt komen. Wij werken volledig volgens jouw wensen. Tijdens het hele proces staan jouw ideeën en verwachtingen centraal. Jouw visie in combinatie met onze jarenlange expertise, zorgt voor één prachtig geheel.

interieur-op-maat-2
rode-lijn-up
interieur-op-maat-3
interieur-op-maat-4
rode-lijn

Onze aanpak

Hoe wij jouw maatmeubel maken?

  1. Het begint allemaal met een afspraak met onze interieurarchitecten. Zij zullen je wensen, verwachtingen en budget in overweging nemen.
  2. Onze interieurarchitecten werken een 3D plan voor je uit. Zo weet je perfect wat je kan verwachten in jouw interieur. Zij stemmen de materialen en kleuren op elkaar af voor het beste resultaat.
  3. Zodra de bestelling is geplaatst, gaan we over tot het opmeten van je ruimte. Onze ervaren tekenaars tekenen je maatmeubel tot in de kleinste details uit. Vervolgens worden ze in onze eigen fabriek geproduceerd.
  4. De levering en installatie van jouw meubel(s) op maat worden nauwgezet uitgevoerd, zodat je jarenlang kunt genieten van jouw gepersonaliseerde interieur!

Laat je inspireren

Onze realisaties >>
Onze blog >>

rode-lijn-up
Berging
ErondaWoonmode_Ebook_Mock-up_Transparant
Realisaties-header

Download ons Inspiratieboek

Laat je verrassen door ons inspiratieboek! Blader door realisaties, interieurinspiratie en tips van onze interieurarchitecten.

Meer informatie over je interieur op maat?

Wil je meer weten over onze aanpak voor jouw interieur op maat? Of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, breng een bezoekje aan onze toonzaal óf maak meteen een afspraak met een van onze interieurarchitecten!

Nog geen duidelijk idee van hoe je droominterieur er mag uitzien? Klik dan snel even door naar onze realisaties en laat je inspireren!

Berging_footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader