5 tips om efficient thuis te werken

 

 

Naar aanleiding van het Covid-19 virus wordt er gevraagd om zoveel mogelijk van thuis uit te werken. Voor velen onder ons is dit een grote uitdaging dus geven we jullie graag enkele tips mee.

thuiswerken
Tip 1: Creëer een rustige werkomgeving

Thuis is de kans op afleiding groter dan op kantoor. Maak daarom goede afspraken met je huisgenoten. Laat gezinsleden duidelijk weten wanneer je niet gestoord mag worden.

Tip 2: Gebruik een TO Do list

Niets zo belangrijk als een duidelijke planning met al je TO DO's. Maak een lijstje en stel prioriteiten. Meer dan ooit tevoren is het belangrijk om een goede planning op te stellen en je daaraan te houden.

Tip 3: Maak ook tijd vrij voor ontspanning

Meer dan ooit brengen we zoveel tijd thuis samen door. Het combineren van werk en privé is een grote uitdaging voor velen van ons. Zorg er daarom voor dat je ook tijd neemt voor ontspanning!

Tip 4: Behoud je routine

Behoud zoveel als mogelijk je routine. Je hoeft nu weliswaar niet te pendelen naar je werk waardoor het verleidelijk kan lijken om wat langer in bed te liggen maar je neemt beter de tijd om samen met je huisgenoten een uitgebreid ontbijt te nemen. Je krijgt er onmiddelijk een energieboost van.

Tip 5: Zorg voor voldoende licht

Zorg ervoor dat je werkplek voldoende verlicht is. Indien mogelijk met daglicht. Licht geeft je energie en houdt je alert. Ga dus ook geregeld eens naar buiten.

Wil je ook graag een bureau op maat dat perfect geïntegreerd is met de rest van je interieur? Neem dan contact met ons op!

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een meubel op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

Blog_footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader