Kinderkamer op maat inrichten

 

 

Is er een kindje op komst en wil je zo snel mogelijk de kinderkamer inrichten? Of heeft de huidige kamer van jouw kind een upgrade nodig? Dan kunnen wij helpen! Creëer een tijdloos toevluchtsoord voor jouw kind, op welke leeftijd dan ook. Ontdek onze tips voor jouw kinderkamer op maat!

Het is belangrijk om open te staan voor ideeën en suggesties van je kinderen. Maar als je geen zin hebt om elk jaar opnieuw aan de slag te gaan, maak je best duurzame keuzes. Een kinderkamer die lang meegaat, dient als slaap-, speel- en studeerkamer, maar ook als ontspanningsruimte. Met oog op al die doelen, helpen wij je graag de kinderkamer inrichten.

Matthijs-3

1. Kies voor een neutrale kleur

Hoewel je kinderen er ongetwijfeld anders over denken, kies je best voor een neutrale basiskleur. Zo creëer je een tijdloze kinderkamer die makkelijk meegroeit met je kinderen. Een neutrale kleur zorgt ook voor een plaats van comfort en veiligheid waar je kind even tot zichzelf kan komen. Je kan indien gewenst nog opvallende decoratieve elementen toevoegen om de kamer kleur te geven.

2. Voorzie voldoende opbergruimte 

Opbergruimte is de sleutel tot een goed georganiseerde woning. Zeker in een kinderkamer is voldoende opbergruimte een echte must have. Rondslingerende kleding, speelgoed, knuffels, boeken krijgen zo allemaal een eigen plekje.

3. Denk aan de verlichting 

Ook verlichting is een belangrijk punt in een kinderkamer. Zorg jij voor een coole lamp als eyecatcher? Of ga je voor plafondspotjes die mooi ingewerkt zijn? Met sfeerverlichting maak je het knus en gezellig in de slaapkamer. Vergeet ook zeker nachtverlichting niet, aangezien veel kinderen het fijn vinden om met een nachtlampje te slapen.

4. Richt de kamer multifunctioneel in

Kinderkamers dienen niet alleen om in te slapen. Ook spelen, studeren en chillen gebeurt daar. Daarom is het slim om de kamer multifunctioneel in te richten. Maak bijvoorbeeld een gezellig leeshoekje met een zitzak of hangstoel. Studeren en knutselen kan aan een leuke werktafel of bureau. Niet zoveel ruimte ter beschikking? Ga dan voor een hoogslaper, en gebruik de ruimte onder het bed!

Matthijs
Meer weten over een kinderkamer op maat?

Wil je meer weten over een kinderkamer op maat? Eronda Woonmode is specialist in maatwerk en richt graag met hulp van onze interieurarchitecten jouw kinderkamer in. Vraag ons gerust om meer informatie!

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een interieur op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

Footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader