Als schrijnwerker samenwerken met Eronda Woonmode

 

 

Eronda Woonmode is gespecialiseerd in de totaalinrichting van een woning, van ontwerp tot productie. Maar ook met andere professionals werkt het Belgische bedrijf graag samen. Ben je een schrijnwerker en wil je jouw ontwerpen in onze meubelfabriek laten ontwerpen? Graag! Lees verder en ontdek waarom een samenwerking erg interessant is .

1. Eigen meubelfabriek

Het grote voordeel van samenwerken met Eronda Woonmode, is dat we onze eigen fabriek hebben. Niet alleen vinden klanten het vaak belangrijk dat hun meubel in België gemaakt wordt, het is ook handig voor jou als schrijnwerker om direct met ons te overleggen.

2. Met de klant in de toonzaal

Wil jouw klant de showroom en de fabriek zien? Materialen bestuderen en bevoelen of verschillende mogelijkheden naast elkaar zien? Dat kan allemaal bij Eronda Woonmode. In onze toonzaal is alles voorhanden om alles tot in de puntjes uit te leggen.

3. Grote volumes mogelijk

Wij brengen in onze meubelfabriek zowel kleine als grote projecten tot een goed einde. Onze eigen fabriek stelt ons in staat snel grote hoeveelheden te verwerken.. Kwaliteit én duurzaamheid verzekerd.

4. Alle samenwerkingen mogelijk

Of jij het nu ontwerpt en plaatst, of wij het ontwerpen en plaatsen voor onze rekening nemen? Alles is mogelijk. Deze toonzaal van Exclusive Car is een voorbeeld van een mooie samenwerking met schrijnwerker Dimitri van D’Light Interieur. Hij heeft de toonzaal uitgetekend, Eronda Woonmode heeft het geproduceerd en schrijnwerker Dimitri heeft het maatwerk dan weer geplaatst.

“Ik werk intussen al meer dan zeven jaar samen met Eronda Woonmode. Ze zijn professioneel, hebben ervaring en geven veel vertrouwen. Voor ik de samenwerking startte ben ik met Filip eens op bezoek geweest in de meubelfabriek. Het is fijn dat ze niet alleen grote projecten aannemen, maar dat ik bij hen terecht kan voor badkamers, keukens, dressings of toonzalen.”

Meer informatie?

Meer weten over onze samenwerking met schrijnwerkers? Vragen over de capaciteit van onze fabriek? Neem gerust contact op: wij helpen jou graag.

Ben je een interieurarchitect, een schrijnwerken, een renovatie-expert of een ontwerper en ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Eronda? Lees hier over onze succesvolle samenwerkingen met onder andere Manuus, Ovius en Amandine Goubau.

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader