Ons_team
rode-lijn

Waar schrijnwerkerij en interieurdesign hand in hand gaan

OVER ERONDA WOONMODE
Op zoek naar interieurdesign op maat voor je volgende project? Of naar een schrijnwerkerij die grote volumes aankan? Eronda Woonmode helpt je graag verder met alle meubels op maat of het inrichten van je woon-, school- of winkelproject, maar ook bad-, slaap-, eet- en woonkamers.

We hebben niet alleen meer dan 90 jaar ervaring op vlak van interieur design, maar hebben ook onze eigen schrijnwerkerij. Dat betekent een schat aan vakkennis en machines die we graag ter beschikking stellen.

Eronda Woonmode is een familiebedrijf dat al 4 generaties lang kwalitatieve meubelen maakt. Het verhaal start in 1930 toen de gebroeders Hanssens aan de slag gingen als meubelmakers-schrijnwerkers in Erondegem. De broers specialiseerden zich in massief eiken kwaliteitsmeubelen. Rond 1985 kwam ook kleinzoon Dirk De Backer in de zaak. Dankzij een succesvolle herstructurering werd Eronda internationaal op de kaart geplaatst. Sinds 2010 is ook de 4de generatie in het bedrijf gestapt en werd er resoluut gekozen voor maatwerk in onze eigen schrijnwerkerij.

Saufnay-5
rode-lijn-up
Eronda-showroom-keukens-0048
Over_ons_versnijden
rode-lijn

Onze eigen meubelfabriek met passie voor interieur schrijnwerk

Eronda Woonmode rekent voor de uitvoering van projecten op haar eigen meubelfabriek. Door ons eigen interieur schrijnwerk in handen te nemen, kunnen wij niet alleen kwaliteit verzekeren, maar ook duurzaamheid. Bovendien garandeert het werken met onze eigen fabriek dat wij een groot volume aankunnen op korte tijd. Voor grootschalige projecten kan je dus ook op Eronda Woonmode rekenen. Of het nu gaat over het inrichten van een woonproject, winkel, school of toonzaal. Het kan allemaal!

Het is uiteraard ook een optie om klanten mee te nemen naar onze showroom en fabriek. Daar laat je hen kennismaken met de verschillende mogelijkheden en materialen. Met meer dan 6000 m² aan showroom is er vast en zeker voor ieder wat wils.

Het totaalpakket van Eronda

Naast meubels of keukens op maat, zorgen wij ook voor de totaalinrichting van woningen of kantoorruimtes. Onze binnenhuisarchitecten zorgen ervoor dat alle kamers op elkaar zijn afgestemd, gebaseerd op jouw wensen qua stijl en inrichting.

Liever inspiratie opdoen voor jouw volgende project? Kom dan naar onze showroom in Erpe-Mere. Op 6.000 m² hebben wij verschillende voorbeelden van inrichtingen en collecties voor je klaar staan. Wanneer je een bezoekje brengt aan onze toonzaal, leiden we je graag door de schrijnwerkerij waar je ons modern machinepark kan ontdekken.

Matthijs-2
rode-lijn
Moons-3-1

Meer informatie over het interieur schrijnwerk in onze fabriek?

Wil je meer weten over het maatwerk van onze eigen fabriek? Of ben je geïnteresseerd in de capaciteiten van onze fabriek?

Breng dan eens een bezoekje aan onze toonzaal, dan leiden wij jou graag rond in onze fabriek. Daar ontdek je ons modern machinepark en onze liefde voor de stiel.

Over ons footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader