Samenwerken met Eronda Woonmode

 

 

Samenwerken met Eronda Woonmode: van interieurarchitect Amandine Goubau over keukenontwerper Ovius en renovatiebedrijf Manuus

Eronda Woonmode is gespecialiseerd in de totaalinrichting van een woning, van ontwerp tot productie. Maar ook met andere professionals werkt het Belgische bedrijf graag samen. Van interieurarchitecte Amandine Goubau tot de keukenontwerpers van Ovius: ontdek hier hoe Eronda Woonmode jou als interieurarchitect kan helpen.

Interieurarchitect

Deze woning in het Brusselse werd volledig ontworpen door interieurarchitecte @amandinegoubau_interior en uitgevoerd door Eronda Woonmode. Eronda houdt een strakke planning van de werken bij en werkt enkel samen met betrouwbare techniekers. Een samenwerking die zowel door Amandine, als door de klant gesmaakt werd.

“Ik ben zelf niet technisch aangelegd dus ik vond het fijn dat Julie van Eronda me stap voor stap alles uitlegde”, vertelt Isabel. “Van het vakjargon in mensentaal vertalen tot verduidelijken waarom het belangrijk is dat een kastdeur op die manier opengaat: ze had veel geduld met mij.” Ook over de uitvoering had Isabel mooie woorden. “Technieker Bas was extreem vriendelijk, kwam altijd op tijd en hield zich aan de afgesproken planning. Alle techniekers werkten ook heel proper: na het boren werd er altijd gestofzuigd. Heel aangename samenwerking!”

Keukenontwerper

Eronda Woonmode werkt ook samen met het jonge Belgische bedrijf Ovius, gespecialiseerd in het ontwerp van designkeukens. Elke keuken van Ovius wordt gemaakt door Eronda Woonmode. Van de kasten tot de keukens over de inox werkbladen: Eronda Woonmode voert naadloos de ideeën van Ovius uit.

“Voor ons is het fijn om met andere houtsoorten te experimenteren”, vertelt Julie De Backer van Eronda. “Waar traditioneel vaker eik of notelaar gebruikt wordt, zien we de troeven van de keuzes die Ovius maakt. Een multiplex berk geeft een keuken bijvoorbeeld een veel modernere en lichte look.” De keukens van Ovius zijn herkenbaar door hun kleurenspel. Niet alleen in de zichtbare fronten, maar ook aan de binnenkant van de kasten durven ze verrassen met kleur. “Standaard heb je een paar onopvallende kleuren, maar door Ovius zien we hoe een gekleurde binnenkant ook een meerwaarde kan zijn.

Elk ontwerp is tot in de puntjes uitgewerkt, waardoor ze tot een uniek resultaat komen. Bij Eronda Woonmode zijn we fier dat onze meubelfabriek modern genoeg is om ook deze innovatieve keukenlooks te produceren.”

Verbouwfirma

Ook met het jonge Belgische bedrijf Manuus heeft Eronda Woonmode al succesvol samengewerkt. Deze rijwoning in Gent werd door het renovatiebedrijf voorzien van een lichtkoepel, een nieuwe vloer en nieuwe technieken. Eronda produceerde met plezier deze stralende keuken op vraag van het bedrijf.

Meer informatie?

Ben jij een interieurarchitect, een renovatiefirma of een ontwerper en heb je interesse in een samenwerking met Eronda Woonmode? Stuur ons vrijblijvend een mailtje voor een kennismakingsgesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Ben je een bouwcoördinator of heb je een renovatiebedrijf? Ontdek dan hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader