Totaalrenovatie appartement in Aalst: orde en warmte voor Kathleen en Felix

 

 

Kathleen en Felix ruilden hun huis in voor een appartement, maar wilden uiteraard niet inboeten op ruimte. Samen met interieurarchitecte Fee bespraken ze hun wensen en gingen ze over tot een totaalrenovatie van de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Met als magische woord: maatkasten.

“Kathleen en Felix wisten al met welke materialen ze wilden werken, maar we hebben samen gezocht naar een optimale indeling van het appartement”, vertelt interieurarchitecte Fee. “Ook hebben we samen gezocht naar de kleine details die alles perfect op elkaar zou laten afstemmen: een koperkleurige Quookerkraan bijvoorbeeld, of een wasbakje met betonlook in de badkamer in dezelfde tint als het keramische keukenblad. Ook het meubilair hebben we samen besproken. Zo’n samenwerking vind ik altijd ongelooflijk fijn: je inspireert elkaar.”

Totaalrenovatie-appartement-in-Aalst-2
Een keuken met warmte en structuur

“Kathleen houdt van orde en de maatkasten in de keuken zijn daar perfect voor. Een op maat gemaakte lade voor de kruiden? Doen we! Geen dampkap maar werkbladafzuiging? Kan zeker. Door ook in het hele appartement met dezelfde houtsoort te werken – een diepwarme notelaar – zorg je voor rust.”

Woonkamer op maat

“In de woonkamer zitten heel wat slimme elementen op maat. Zo maakten we de salontafels op maat, zodat deze perfect passen bij de hoogte en grootte van de zetel. Er is ook een verborgen barkast die met z’n bronzen spiegelwand en  ingebouwde lichten heel luxueus aanvoelt.”

Totaalrenovatie-appartement-in-Aalst-6
Totaalrenovatie-appartement-in-Aalst-3
Slaapkamer met optimale bergruimte

“Ook in de slaapkamer hebben we zoveel mogelijk met maatkasten gewerkt, om de beperkte ruimte optimaal te gebruiken. Kasten op maat zijn perfect om alles uit een kamer te halen. We werkten met schuifdeuren aan de kast om geen ruimte te verliezen en een ingebouwde grote spiegel. Ook mooi om te zien is dat we de maatkasten gemaakt hebben op 6 millimeter van het plafond. Normaal gezien wordt er tot enkele centimeters gewerkt en gebruiken we een paslat, maar dit was echt millimeter-maatwerk.”

Halkast met slimme schuiven

“Ook in de hal hebben we ruimte bespaard met maatkasten. De halkast zit vol lades waar schoenen op kunnen staan. Helemaal zoals Kathleen het graag heeft: esthetisch, en toch ordelijk.”

Totaalrenovatie-appartement-in-Aalst-4
Hulp nodig?

Heb je zelf een maatwerkproject en wil je graag advies? Boek een vrijblijvend gesprek in met Fee en laat je inspireren. Eronda Woonmode denkt met plezier mee aan jouw woondroom.

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een interieur op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

Footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader