Appartement inrichten: 4 tips om meer ruimte te creëren

 

 

Heb je een appartement gekocht of beslist om jouw huis in te ruilen voor een appartement? Een knus appartement is charmant, maar de inrichting ervan is niet altijd eenvoudig. Toch kan je een appartement leuk inrichten zonder de functionaliteit van de beschikbare ruimtes te verliezen. Wij geven je enkele handige tips:

Wenduine-1

Tip 1: een vestiairekast op maat

In een appartement is de ruimte voor een vestiairekast vaak vrij beperkt. Daarom is het belangrijk om de plaats die je hebt optimaal te benutten. Laat daarom een vestiairekast op maat maken. In tegenstelling tot een standaard vestiairekast kies je zelf de indeling (hangruimte voor jassen, voldoende legplanken, eventueel enkele lades,…) en hoeveel plaats de kast inneemt.

Tip 2: pak je wasplaats slim aan

Bij het inrichten van een kleinere wasplaats moet je inventief zijn met de ruimte die je ter beschikking hebt. Plaats bijvoorbeeld je wasmachine en droogkast op elkaar zodat je nog plaats hebt voor een hoge kast waarin je je strijkplank en wasmiddelen netjes kunt opbergen. Als de ruimte het toelaat kan je ook een kastenwand voorzien.

Tip 3: de mogelijkheden van een tv-wand 

Met een tv-wand til je jouw interieur niet enkel naar een hoger niveau, je creëert ook weer wat extra opbergruimte. Daarnaast is de wirwar van kabels niet meer zichtbaar en kan je het geheel mooi afwerken met ingebouwde verlichting. Heb je een open haard? Ook die kan indien gewenst perfect in de wandkast geïntegreerd worden.

Tip 4: laat een bureau op maat maken

Met een bureau op maat wordt de ruimte optimaal benut. Bovendien kan je het bureaumeubel volledig afstemmen op jouw interieur en smaak. Ook de vervelende rug- en nekpijn zullen verdwijnen wanneer je bureau helemaal op jouw maat gemaakt is. Een reden te meer om over te schakelen naar een comfortabele werkplek!

appartement_inrichting
Meer tips nodig om je appartement in te richten?

Heb je hulp nodig bij het inrichten van je appartement? Doe dan beroep op Eronda Woonmode. Naast een op maat gemaakte wasplaats, vestiairekast en tv-wand zorgen wij voor een bijpassend salon, een mooi tapijt, verlichting… Kortom, wij zorgen ervoor dat jouw appartement één harmonieus geheel wordt. Maak je snel je afspraak.

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een interieur op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

Footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader