interieur-aalst-5
unnamed-file

Alles voor je interieur in Aalst

Droom je van een mooi en gezellig interieur in Aalst en omgeving? Een huis dat past bij jouw noden en persoonlijkheid? Eronda Woonmode doet er alles aan om je droominterieur waar te maken. Binnen de lijntjes van je vooropgestelde budget.

5 aandachtspunten voor je interieur in Aalst

Smaken verschillen en je kan kiezen uit heel wat stijlen om je woning in te richten. We geven graag enkele aandachtspunten mee om je interieur een boost te geven. Hou ze in je achterhoofd bij het bepalen van je inrichting. En wil je meer advies? Kom dan gerust langs bij Eronda Woonmode voor een smaakvol interieur in Aalst en omgeving.

1. Ruimtes vol licht

De sfeer in je woning wordt bepaald door het licht. Natuurlijke lichtinval is erg belangrijk, maar daar kan je niet altijd iets aan veranderen. Vul het natuurlijk licht aan met verschillende lichtbronnen om de sfeer in je woning te verbeteren. Combineer een muurlamp, een hanglamp, een tafellamp, …

2. De juiste plek voor je meubels

De manier waarop je je meubels in de ruimte plaatst, bepaalt de uitstraling van je woning. Zo is het in kleine ruimtes zonde om plaats te verspillen door je zetel in het midden van de kamer te plaatsen, terwijl dat in een grote open leefruimte net zorgt voor een uitnodigende zithoek. Alles draait om evenwicht.

interieur-aalst-2
interieur-aalst-3

3. Mooie materialen

Voor sommige stukken is het slim om te investeren in duurzaam materiaal. Denk aan een mooie marmeren tafel, prachtige houten meubels, een uniek wollen tapijt, …

4. Aangeklede muren

De juiste wanddecoratie kan je interieur een stevige boost geven. Denk aan kunst, foto’s, spiegels, schappen met leuke accessoires, … Het is de manier om je eigen karakter te laten terugkomen in de woning.

5. Een beetje eenheid

Woningen waar er eenheid is in materiaalkeuzes en stijl en waar het totaalplaatje klopt, voelen veel eleganter. Gebruik je marmer? Laat het marmer dan terugkomen in verschillende ruimtes. Koos je een specifieke houtsoort? Laat het dan een hoofdrol spelen in je hele woning. Verder is het ook leuk wanneer mensen binnenstappen in je huis en voelen dat het van jou is. Dat het bij jou en je gezin past.

interieur-aalst-4

Laat je inspireren

Onze realisaties >>
Onze blog >>

rode-lijn-up
maatkasten-slaapkamer-5
2-19
Realisaties-header

Download ons Inspiratieboek

Laat je verrassen door ons inspiratieboek! Blader door realisaties, interieurinspiratie en tips van onze interieurarchitecten.

Je interieur in Aalst een boost geven?

Bij Eronda Woonmode helpen we je aan een interieur dat jouw persoonlijkheid reflecteert. Zodat het plaatje helemaal klopt. Spring dus zeker eens binnen bij ons voor je interieur in Aalst en omgeving.

interieur-aalst-6

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)