Extra slaapkamer in een handomdraai: opklapbedden en zetelbedden van Boone

 

 

Een extra slaapkamer of een bureauruimte: wat kies je voor je nieuwe woning of appartement? Wat als wij je zouden zeggen dat je niet hoéft te kiezen? Met de opklapbedden van Boone kun je heel eenvoudig beide combineren en naar keuze je ruimte omtoveren in een logeerkamer of bureel.

Wil je door jouw drukke job tijdelijk een au pair aanwerven om op de kinderen te letten, maar heb je geen logeerkamer? Komt jouw nicht uit een andere provincie op bezoek en wil je ze niet in een hotel laten overnachten? Samen met interieurarchitecte Liesbet zorgden we voor een combinatie die voor elke levensfase en gelegenheid geschikt is. Met een opklapbed van Boone wordt de ruimte perfect inwisselbaar: van een bureauruimte met ingeklapt bed naar een logeerkamer met uitgeklapt bed.

“Het fijne aan de moderne zetelbedden en opklapbedden is dat ze heel esthetisch zijn”, vertelt interieurarchitecte Liesbet. “Vroeger was de schoonheid ondergeschikt aan de praktische kant, nu gaan die hand in hand. In dit project kozen we voor een dubbel opklapbed dat volledig onzichtbaar is wanneer het dichtgeklapt is. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos: een stapelbed of enkel bed, een inklapbed dat een bureau wordt of een volledig onzichtbare wand. In onze toonzaal hebben we verschillende mogelijkheden om uit te testen. Elke vraag heeft een eigen oplossing.”

Ook de zetelbedden zijn echte pareltjes. “Vroeger kon ik zien welke zetel een zetelbed was, maar nu is dat bijna niet meer te onderscheiden”, aldus Liesbet. “Ook het gebruiksgemak is ongelooflijk: ‘in een handomdraai’ kun je bijna letterlijk nemen.”

Heb je nood aan een praktische én prachtige oplossing voor jouw extra logeerplek? Breng een bezoekje aan de showroom van Eronda Woonmode – ook open op zondag – en stel vast hoe de combinatie van inbouwkasten, een zetelbed of een inklapbed het antwoord is op jouw woonvraag.

Vraag een gratis offerte aan

Wens je een vrijblijvende offerte voor een meubel op maat? Maak snel en eenvoudig een afspraak in onze showroom. Onze interieurarchitecten zullen met plezier jouw project bespreken.

Blog_footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

ERONDA WOONMODE | Kuilstraat 47-49 - 9420 Erpe-Mere (Erondegem) | e info@woonmode.be | t 053/72 91 38
Openingstijden: Maandag 10-18 uur | Dinsdag gesloten | Woensdag t/m zaterdag 10-18 uur | Zondag 14-18 uur

BTW-nr: BE 0468 348 662 | Privacy policy | Privacyinstellingen

Eronda Woonmode
4.4
Gebaseerd op 103 beoordelingen
powered by Google
js_loader