Menu

Boxsprings & matrassen voor stijlvol slaapcomfort

1/3 van uw leven brengt u slapend door. Voor uw humeur, productiviteit en gezondheid is een goede nachtrust dan ook cruciaal. En die begint bij slaapkamermeubelen die u optimaal slaapcomfort beloven. 

Ideale lichaamsondersteuning

Door een boxspring te kopen, brengt u vijfsterren-slaapcomfort bij u thuis. Dit bed biedt een modern en comfortabel alternatief voor de klassieke lattenbodem. De pocketveren geven, in combinatie met een goede matras, op de juiste plaatsen tegendruk aan uw lichaam.

Een inzetboxspring kan in uw bedkader worden geplaatst. Dat betekent beter slaapcomfort in dezelfde stijl. Met een vrijstaand model gaat u voor een modernere look. U kiest zelf de stoffering, de pootjes en uw hoofdbord. Zo wordt uw boxspring een zeer persoonlijk meubelstuk.

Een nieuwe matras kopen

Bij uw matraskeuze is ergonomie het sleutelwoord. Uw matras moet zich vormen naar uw lichaam, zodat uw wervelkolom zich in de beste houding kan ontspannen. Uiteraard is ook de juiste drager van belang voor uw slaapcomfort. Onze slaapexperts vertellen u graag meer over onze boxsprings en verstelbare lattenbodems.

Beter slaapcomfort?

Of u nu op zoek bent naar een volledige slaapkamer of een slaapbank, Woonmode biedt u oplossingen op maat. Laat u adviseren door onze experts en zet de eerste stap naar een welverdiende, deugddoende nachtrust.